Door in de navigatiebalk op de knop “registratie” te klikken komt u op de pagina met uitleg. Daar krijgt u een keuze: Ja, ik krijg de Zeeland Cashback Card direct mee of Nee, ik ontvang de Zeeland Cashback Card per post. Afhankelijk van de situatie maakt u uw keuze. Door het formulier volledig in te vullen (alle velden zijn verplicht) en te verzenden ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail in uw mailbox. De registratie aanmelding wordt daarna zo spoedig mogelijk door de Zeeland Cashback Card verwerkt. Indien u de Cashback Card via het uitgifte punt ontvangt is deze direct te gebruiken. Indien u de keuze heeft gemaakt de Zeeland Cashback Card per post te ontvangen wordt deze uiterlijk binnen 14 dagen per post aan u verstuurd. Registratie is mogelijk vanaf 18 jaar of ouder. (Vanaf 14 jaar met handtekening van een ouder/voogd)

 

Geen enkel probleem! Met die Cashback Card heeft u dezelfde voordelen als de Zeeland Cashback Card. Zou u toch graag de Zeeland Cashback Card hebben in plaats van uw huidige kaart is dat mogelijk. Stuur via het contactformulier uw naam, volledig adres, e-mail en mobiel telefoonnummer en vermeld daarbij: Graag nieuwe Zeeland Cashback Card. Deze ontvangt u dan binnen 2 weken per post.

De aangesloten partner bedrijven verlenen de voordelen. Dit is altijd in de vorm van cashback (tot maximaal 5%) én shopping points. Deze shopping points worden altijd aangegeven per € 100,- aankoopbedrag, maar u krijgt deze altijd naar gelang het aankoopbedrag. Dit is naar rato en werkt tot 2 decimalen achter de komma. Zo mist u dus niks. De bedrijven geven deze voordelen omdat zij door samenwerking en klantenloyaliteit meer omzet kunnen maken. Lokale samenwerking in Zeeland maakt sterk zodat er een WIN – WIN – WIN situatie ontstaat. De marketing kosten voor de bedrijven gaan omlaag en dus ontvangt u de voordelen.

Nee, de Zeeland Cashback Card is op dit moment in 47 landen bij meer dan 120.000 aangesloten bedrijven te gebruiken met 350.000 acceptatie punten. Naast het gebruik bij aangesloten bedrijven waarbij u de Cashback Card aanbiedt bij het partner bedrijf is het mogelijk om alleen in Nederland al bij meer dan 900 online webshops voordeel te halen. Dit werkt alleen als u inlogt via de website www.cashbackworld.com met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord, de cookies accepteert, uw favoriete webshop opzoekt en klikken op “nu online shoppen”. Er opent een nieuwe webpagina, maar door het accepteren van de cookies is er een link tussen uw profiel en de webshop. Verder hoeft u niks anders te doen dan wat u gewent bent om te doen. Binnen 48 uur wordt uw aankoop verwerkt in uw persoonlijke profiel.

Er zit GEEN geldigheidsdatum aan de Zeeland Cashback Card en deze blijft onbeperkt bruikbaar. Maand na maand, jaar na jaar. Zolang u voordeel wil ontvangen gewoon de Cashback Card blijven gebruiken. Tevens is de Cashback Card heel GRATIS. Dat is nu en in de toekomst. Dat garanderen wij!

De Zeeland Cashback Card staat geheel los van de ZeelandPas. Er kan overlap zitten in aangesloten bedrijven maar het functioneert naast elkaar.